De Praktijk

Over ons

Welkom bij Tandartspraktijk Hofland, uw vertrouwde adres voor moderne en zorgzame tandheelkundige zorg in Voorschoten en omstreken. Bij ons staat de gezondheid en het welzijn van uw gebit en dat van uw gezin centraal.

Ons team van deskundige tandartsen en mondhygiënisten is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën om uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Of u nu komt voor een routinecontrole, een cosmetische behandeling of dringende hulp nodig heeft, bij Tandartspraktijk Hofland bent u in goede handen. Ervaar de combinatie van professionele expertise en persoonlijke aandacht die ons uniek maakt. Uw stralende lach is onze grootste prioriteit!

Ruim 15 jaar in Voorschoten de tandartspraktijk voor iedereen.

Onze locatie

U kunt voor professionele tandheelkundige behandelingen terecht bij onze praktijk in Voorschoten. 

We hebben gratis parkeergelegenheid naast onze praktijk.

Het team

Manon Joldersma

Tandarts

“Na mijn studie Biologie heb ik promotie onderzoek gedaan aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Na de afronding van mijn proefschrift besloot ik mijn ware passie te volgen: Tandheelkunde. In 2008 kwam mijn droom uit: een eigen praktijk met leuke patiënten en een superteam!”

Lindsey van Ewijk

Tandarts

“Sinds 2020 werk ik met veel plezier bij Tandartspraktijk Hofland, een relaxte praktijk met gezellige collega’s wat perfect bij mij past. Ik neem graag de tijd om patiënten op hun gemak te stellen. Vooral het weer opknappen en mooi maken van een gebit vind ik fantastisch. Een prachtige glimlach bij mijn patiënten, ik ga er voor!”

Anne van Berge Henegouwen

Mondhygiëniste

“Na mijn afstuderen ben ik in meerdere praktijken werkzaam geweest als mondhygiëniste. In 2020 ben ik bij Tandartspraktijk Hofland begonnen. Ik hou van de gezelligheid met mijn collega’s in de praktijk. En ik word er altijd zo blij van als ik zie dat de patiënten na mijn behandeling weer gezond tandvlees krijgen!”

Salina

Tandartsassistente

“Wat een fijne tandartspraktijk om te werken. In 2023 ben ik bij de praktijk begonnen, zo leuk! Ik help graag bij de behandelingen aan de stoel en ben ook te vinden achter de balie en aan de telefoon. Ik heb hier mijn favoriete werkplek gevonden.”

Pauline

Tandartsassistente

“Na mijn VMBO diploma te hebben behaald heb ik de opleiding tot apothekersassistente afgerond…met Cum Laude! Na twee jaar met veel plezier in een apotheek gewerkt te hebben besloot ik het roer om te gooien: tandartsassistente worden. Sinds 2009 werk ik bij Tandartspraktijk Hofland en heb nog geen dag spijt gehad. Heb het onwijs naar mijn zin!”

Ben jij onze nieuwe collega?

Soliciteer nu en word deel van ons team!

Bekijk vacatures

Wij zijn diervriendelijk

Ontdek onze toewijding aan gezondheid met een ethische twist! Bij onze tandartspraktijk staat jouw glimlach centraal, zonder compromissen voor kwaliteit èn voor dierenwelzijn.

Uw stralende lach is onze grootste prioriteit!

Deskundige zorg voor uw mond en gebit.