Inschrijven

Patiƫnt worden

Wij zijn de tandarts voor het hele gezin. We vinden het heel belangrijk dat niet alleen u maar ook uw kinderen al op jonge leeftijd onbezorgd naar de tandarts gaan. Daar nemen we graag de tijd voor.

U kunt zich direct inschrijven als nieuwe patient bij Tandartspraktijk Hofland. Nadat we uw inschrijving ontvangen hebben nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om een eerste afspraak te plannen. Klik op 'Uw eerste bezoek' om meer te weten te komen over onze werkwijze en wat u kunt verwachten.

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Persoonsgegvens

Adresgegevens

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht

Uw eerste bezoek

Afspraak plannen

Nadat we uw inschrijving ontvangen hebben nemen we contact met u op om de eerste afspraak in te plannen. Heeft u vragen, zorgen of misschien een beetje angst voor de tandarts? Laat het dan weten aan de assistente dan houden wij daar altijd rekening mee.

In de praktijk

Bij binnenkomst kunt u zich aanmelden bij de assistente en plaatsnemen in onze wachtkamer. We streven in onze praktijk naar een warme, gastvrije en huiselijke sfeer.

Kennismaking

Tijdens uw eerste bezoek nemen we de tijd om u te leren kennen. We zullen vragen stellen over uw tandheelkundige geschiedenis, eventuele zorgen en specifieke behoeften. Uw antwoorden helpen ons om u de beste zorg te bieden.

Tandheelkundig onderzoek

We onderzoeken en controleren uw gebit en tandvlees. Eventueel maken we foto's als dat nodig is. Het onderzoek duurt ongeveer 10 a 15 minuten.

Nabespreking en advies

We bespreken samen de uitslag van ons onderzoek en adviseren u over de mogelijke vervolgstappen, zoals preventieve maatregelen of behandelingen.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezond gebit

Twijfel niet langer en schrijf u vandaag nog in.