Vegan Tandarts

Wat is een Vegan tandarts?

Ontdek onze toewijding aan gezondheid met een ethische twist! Bij onze tandartspraktijk staat jouw glimlach centraal, zonder compromissen voor kwaliteit èn voor dierenwelzijn.

Vegan en proefdiervrij

Wij zijn de eerste tandartspraktijk in Nederland waar alle producten vrij zijn van dierlijke ingrediënten (vegan) en proefdiervrij daar waar het kan en mag. Dit varieert van diervriendelijke schoonmaakmiddelen, kleding, flossdraden, tandpasta’s, polijstpasta’s, tot zelfs de lijm onder de vloerbedekking, de verf op de muren, de modellen voor de foto's en de fotograaf van de foto’s voor deze website.

Vegan tandarts Voorschoten

Word je graag door een vegan tandarts behandeld? Meld je dan aan als patiënt bij tandarts Manon Joldersma. 

Preventie

Wij begeleiden u om uw gebit gezond, sterk en mooi te houden. Goed poetsen is het halve werk.

Behandeling

U kunt bij ons terecht voor professionele tandheelkundige behandelingen.

Restauratie

Een volledige restauratie of een mooie lach? Wij luisteren naar uw persoonlijke wensen.

De producten die wij gebruiken zijn voor zover mogelijk vrij van dierlijke ingrediënten en proefdiervrij.

Preventie

Persoonlijke begeleiding om effectieve poetsmethoden aan te leren, essentieel voor een gezonde mondhygiëne.

Een preventieve behandeling waarbij een beschermende laag op de kauwvlakken van de tanden wordt aangebracht om gaatjes te voorkomen.

Regelmatige reiniging om tandplak en tandsteen te verwijderen, wat essentieel is voor het voorkomen van tandvleesproblemen en gaatjes.

Een essentiële routine voor het behouden van gezonde tanden en tandvlees, waarbij professionele reiniging en individuele adviezen centraal staan.

Behandeling

Het verwijderen van tanden of kiezen die ernstig beschadigd zijn of problemen veroorzaken, vaak als laatste redmiddel.

Doorverwijzen naar een specialist voor het uitlijnen van de tanden en het optimaliseren van de beet, vaak met behulp van beugels.

Behandeling van problemen in het binnenste deel van de tand, zoals ontstekingen of infecties, om de natuurlijke tand te behouden.

Toepassing van lokale anesthetica om pijnloze tandheelkundige procedures te garanderen.

Spoedbehandelingen gericht op het herstellen of vervangen van beschadigde tanden door ongevallen of verwondingen.

Verschillende procedures om tandvleesaandoeningen te behandelen en de mondgezondheid te herstellen.

Gespecialiseerde zorg gericht op het bevorderen van de mondgezondheid bij kinderen, met aandacht voor preventie en behandeling van kindspecifieke problemen.

Behandeling van tandbederf door het verwijderen van beschadigd tandweefsel en het plaatsen van vullingen om de structuur en functie van de tand te herstellen.

Restauratie

Op maat gemaakte restauraties die beschadigde tanden bedekken of ontbrekende tanden vervangen, ter verbetering van functionaliteit en esthetiek.

Behandelingen gericht op het verbeteren van het uiterlijk van de tanden, zoals het bleken of rechtzetten, om een esthetisch aangename glimlach te creëren.

Facings zijn een efficiënte en esthetische oplossing voor een stralende glimlach. Deze dunne laagjes van porselein of composiet worden vakkundig over uw tanden geplaatst, waardoor oneffenheden, verkleuringen of kleine scheurtjes perfect worden gemaskeerd. Met facings verbetert u niet alleen uw uitstraling, maar ook uw zelfvertrouwen, elke keer dat u lacht.

Vervangende tandheelkundige apparaten, zoals kunstgebitten, die ontbrekende tanden vervangen en helpen bij het herstellen van de functionaliteit en het uiterlijk van de mond.

Aangesloten bij

Onze locatie

U kunt voor professionele tandheelkundige behandelingen terecht bij onze praktijk in Voorschoten. 

We hebben gratis parkeergelegenheid naast onze praktijk.

Kies voor een tandarts die oog heeft voor mens en dier

Uniek in Nederland. Proefdiervrij en vegan tandarts.