Diensten

Tandheelkunde in Voorschoten

Wij bieden u de best mogelijke mondzorg met veel oog voor uw persoonlijke behandeling. Onze deskundige tandartsen staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende tandheelkundige behandelingen die wij aanbieden:

Preventie

Persoonlijke begeleiding om effectieve poetsmethoden aan te leren, essentieel voor een gezonde mondhygiëne.

Een preventieve behandeling waarbij een beschermende laag op de kauwvlakken van de tanden wordt aangebracht om gaatjes te voorkomen.

Regelmatige reiniging om tandplak en tandsteen te verwijderen, wat essentieel is voor het voorkomen van tandvleesproblemen en gaatjes.

Een essentiële routine voor het behouden van gezonde tanden en tandvlees, waarbij professionele reiniging en individuele adviezen centraal staan.

Behandeling

Het verwijderen van tanden of kiezen die ernstig beschadigd zijn of problemen veroorzaken, vaak als laatste redmiddel.

Doorverwijzen naar een specialist voor het uitlijnen van de tanden en het optimaliseren van de beet, vaak met behulp van beugels.

Behandeling van problemen in het binnenste deel van de tand, zoals ontstekingen of infecties, om de natuurlijke tand te behouden.

Toepassing van lokale anesthetica om pijnloze tandheelkundige procedures te garanderen.

Spoedbehandelingen gericht op het herstellen of vervangen van beschadigde tanden door ongevallen of verwondingen.

Verschillende procedures om tandvleesaandoeningen te behandelen en de mondgezondheid te herstellen.

Gespecialiseerde zorg gericht op het bevorderen van de mondgezondheid bij kinderen, met aandacht voor preventie en behandeling van kindspecifieke problemen.

Behandeling van tandbederf door het verwijderen van beschadigd tandweefsel en het plaatsen van vullingen om de structuur en functie van de tand te herstellen.

Restauratie

Op maat gemaakte restauraties die beschadigde tanden bedekken of ontbrekende tanden vervangen, ter verbetering van functionaliteit en esthetiek.

Behandelingen gericht op het verbeteren van het uiterlijk van de tanden, zoals het bleken of rechtzetten, om een esthetisch aangename glimlach te creëren.

Facings zijn een efficiënte en esthetische oplossing voor een stralende glimlach. Deze dunne laagjes van porselein of composiet worden vakkundig over uw tanden geplaatst, waardoor oneffenheden, verkleuringen of kleine scheurtjes perfect worden gemaskeerd. Met facings verbetert u niet alleen uw uitstraling, maar ook uw zelfvertrouwen, elke keer dat u lacht.

Vervangende tandheelkundige apparaten, zoals kunstgebitten, die ontbrekende tanden vervangen en helpen bij het herstellen van de functionaliteit en het uiterlijk van de mond.

Meer weten?

Op de website van Het Ivoren Kruis kunt u folders vinden over tandheelkundige behandelingen, poetsinstructies en meer. Heeft u overige vragen over de behandelingen neem dan gerust contact met ons op.

Aangesloten bij

Kies voor een stralende glimlach en een gezond gebit

Mogelijk bent u al jaren niet meer naar de tandarts geweest. Bij ons bent u van harte welkom om weer een nieuwe start te maken. We kijken er naar uit om kennis met u te maken.

Vertrouw op onze deskundigheid voor een gezond en mooi gebit.

Schrijf u vandaag nog in, we helpen u graag verder.